top of page

Château-ferme des Abys

Het kasteelleven aan de poorten van de Ardennen
Chateau Ferme des Abys gite 15 personnes Paliseul.webp

 

Château-ferme des Abys, op vandaag een karaktervolle 4-sterren vakantiewoning die plaats biedt aan maximaal 15 personen, nodigt u uit om achterover te leunen, te vertragen en te genieten, gelegen in het hart van het pittoreske gehucht Beth.

Gelegen vlakbij Our, één van de mooiste dorpen van Wallonië, en Paliseul, tussen de Lesse en de Semois,

zal dit prachtige landgoed van uw volgende familiereünie

of weekend met vrienden een waar droomverblijf maken!

Het huis is voorzien van al het nodige hedendaagse comfort (keuken, toiletten, sauna, biljart, vrijetijdsbesteding, enz.) met absoluut respect voor de oude structuur en de geschiedenis van het gebouw. Er is alles aan gedaan om de authentieke elementen te behouden en te versterken.

Bent u op zoek naar een magische plek voor uw volgende vakantie in de Ardennen?

U wilt deze uitzonderlijke locatie huren om een evenement te organiseren

of een speciale gelegenheid vieren die iedereen zich zal herinneren?

 

De Château-ferme des Abys is de plek voor jou!

Tot ziens.

GAST BEOORDELING

Wij hebben een heerlijk familieweekend gehad. Het kasteel is magnifiek en met veel smaak gerenoveerd, met respect voor de geschiedenis. Het was een nogal emotioneel verblijf voor ons, aangezien we terugkomen van deze unieke plek die eigendom was van onze overgrootouders.

mevrouw G.

Ons verblijf in jullie kasteel is heel goed verlopen! Gefeliciteerd met de mooie verbouwing. Bedankt voor dit geweldige verblijf, het was geweldig. We komen terug!
C familie.

Bedankt voor dit geweldige verblijf in het groen. Uw huis is zeer aangenaam, gemeubileerd en smaakvol ingericht. We hebben een geweldig verblijf gehad in je kasteel. Hij is magnifiek!!! Het was erg leuk en we zullen niet aarzelen om terug te komen als de gelegenheid zich voordoet!
CS

bottom of page